Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği konusundaki selen birikimimizi ve deneyimimizi, bediiyat ve çağdaş düşüncemlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza değer katmayı hedeflemektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseri 60 zaman, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

şayet bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak müstacel çıkış kapısı namına bina kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince midestrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan elan ayrıntılı kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı henüz buna bağlı olarak elan adi olmaktadır.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda içeriden ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma duvar sıfır bu kilitler yalnızca yangının olumsuz etkilerini mideeriye hapseder.

Olası yangın yahut rastgele bir muhatara yerinde binayı kısa sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları yapılmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve denetlememları mazbut olarak dokumalmalıdır. Bapnın rabıtalı çdüzenışmasını çıkarmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tamamlanmak; dayanıklı, bedii baplara en münasip fiyatlarla mevla cereyan etmek için İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden müdrike olgun alabilirsiniz.

Yangın bapsı imalatında Yangın Kapısı Fiyatları yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında sevimli ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cihetüne dosdoğru panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Binalarda muayyen standartlarda arazi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları derunermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 esaslığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu derunğimizde yangın bapsı Adana alışverişiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir şekilde ele alacağız. 

Yangın Kapkaloriın hizmetını bina etmek midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını boşlama buyurmak yahut amatörce kılmak güvenilir meyvelara şekil açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

İzinsiz tasvir, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde legal işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page